Användarvillkor

Senast uppdaterad: 2018-11-03

Läs igenom användarvillkoren noga innan du använder http://www.vigselinbjudan.se. Webbsidan ("tjänsten") tillhandahållen av osaab.se (790517-5977) ("vi", "vår", "oss").

Din tillgång och användande av tjänsten är villkorad att du godkänner och accepterar dessa användarvillkor. Dessa villkor appliceras på alla besökare, användare och andra som besöker eller använder tjänsten.

Om det finns något i dessa användarvillkor du ej godkänner, kan du därmed inte registrera dig eller använda tjänsten.

Konton

När du skapar ett konto hos oss är det ditt ansvar att ange korrekt information som är precisa, kompletta och uppdaterade vid alla tillfällen. Att använda falska eller påhittade uppgifter såväl som uppgifter som tillhör någon annan är att räknas som brott mot dessa villkor vilket kan leda till omedelbar uppsägning av ditt konto på denna tjänst. Vid sådan uppsägning utgår ingen ersättning.

Det är ditt ansvar att använda ett lösenord som är säkert, och skydda det lösenord du valt att använda på tjänsten oavsett om det är lagrat lokalt hos dig eller via 3e-parts mjukvara. Vigselinbjudan har vidtagit nödvändiga åtgärder för att skydda ditt lösenord, och kan inte under några omständigheter läsa eller se det.

Du godkänner att inte utlämna ditt lösenord, och du måste omedelbart meddela oss om du blir uppmärksammad på något brott mot säkertheten eller vid upptäckande av någon obehörig användning av ditt konto.

Länkar till andra sidor

Vår tjänst kan innehålla länkar till 3e-partssidor eller tjänster som inte ägs eller kontrolleras av vigselinbjudan.se eller något bolag accocierat till oss.

vigselinbjudan.se har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för innehåll, integritetspolicies eller praxis från någon 3e-partssida eller tjänst. Du godkänner vidare att vigselinbjudan.se inte kan hållas ansvariga, direkt eller indirekt för någon skada eller förlust som kan uppkomma i samband med användning av tjänsten eller 3e-partstjänster.

Vi rekommenderas starkt att du läser 3e-partssidors användarvillkor och integritegspolicies.

Avslutande av tjänsten

Vi kan när som helst suspendera eller avsluta ditt konto utan förvarning eller ansvar vid, men ej begränsat till, brott mot tjänstens användarvillkor.

Vid avslutande av tjänsten upphör din rätt till fortsatt användning med omedelbar verkan. Innestående e-post och SMS-saldo anses då förverkade och kan er ersättas. Om du önskar avsluta tjänsten själv låter du kontot ligga till datum för partyt passerat, då vigselinbjudan.se rensar bort konton som inte har några aktiva partyn i enlighet med GDPR.

Vid godkännande av påminnelser och marknadsföring kommer vigselinbjudan spara din e-postadress tillsammans med månaden för partyt, dock utan andra personuppgifter.

Ansvarsområden

vigselinbjudan.se tar ansvar för leveransen av inbjudan eller påminnelser till mottagarens e-postserver givet att en korrekt e-postadress angivits av användaren. vigselinbjudan.se ansvarar inte för leverans av e-post till mottagarens faktiska inkorg, då detta helt ligger på mottagarens leverantör av e-post. vigselinbjudan kan därför inte hållas ansvarig för mottagandet av e-post och därför kan inga anspråk vändas mot vigselinbjudan.se vid situationer där mottagaren inte nåtts av inbjudan.

Då SMS använts för inbjudningar eller påminnelser tar vigselinbjudan.se ansvar för leveransen av inbjudan eller påminnelsen till en av vigselinbjudan.se vald SMS-central, givet att ett korrekt e-nummer angivits av användaren. vigselinbjudan.se ansvarar inte för leverans av e-SMS till mottagarens faktiska telefon, då detta helt ligger på mottagarens operatör. vigselinbjudan kan därför inte hållas ansvarig för mottagandet av SMS och därför kan inga anspråk vändas mot vigselinbjudan.se vid situationer där mottagaren inte nåtts av inbjudan.

vigselinbjudan.se hävdar ingen äganderätt över obehandlat material på webbsidan, men full äganderätt efter att materialet passerat och berikats av vigselinbjudan.se. Det är därför inte tillåtet att ladda hem, manipulera eller i efterhand ändra eller hävda äganderätt över sådant material som berikats av vigselinbjudan.se.

Ändringar av villkor

Vi reserver oss för rätten att utan att meddela så, förändra, ersätta eller byta ut dessa användarvillkor. Vad som räknas som en förändring kommer att bestämmas helt av vigselinbjudan.se.

Genom att fortsätta använda tjänsten efter sagda förändringar godkänner du förändringarna. Om du inte godkänner sagda förändringar slutar du använda tjänsten och ditt konto avslutas enligt ovan paragraf.

Kontakta Oss

Om du har frågor kring dessa användarvillkor, kontakta oss på info@vigselinbjudan.se.

Komma vidare

När du läst hela villkorstexten och kommit hit - stäng denna flik och fortsätt med din registrering. Länge leve kärleken!